Satakunnan taitoharjoitukset alkavat

Taitoharjoitukset ovat kaikille avoimia harjoituksia joka viikko keväästä syksyyn. Taitoharjoitukset on suunniteltu alueen SM-ikäisille nuorille, mutta niitä saa kiertää kuka vain, joka on kiinnostunut kehittämään omaa suunnistustaitoaan.

Taitoharjoitukset ovat yleensä seuran kuntorastien yhteydessä, noin 5 km pitkiä ja sisältävät harjoitusteeman. Taitoharjoituksiin ilmoittaudutaan viimeistään kolme päivää ennen (esimerkiksi maanantain taitoharjoitukseen ilmoittaudutaan viimeistään perjantaina klo 24.00). Hinnat seuran normaalin kuntorastihinnaston mukaisesti: Aikuiset 7 € / 8 €, nuoret 0 €. Ilmoittautumislomake löytyy näiden sivujen yhteydestä.

Taitoharjoitukset alkavat ilmoitettuna aikana yhteisellä alkuverryttelyllä, jossa ohjeistetaan harjoituksen tavoite ja mihin asioihin kiinnitetään harjoituksessa erityistä huomioita. Harjoituksen aikainen seuranta toteutetaan pääsääntöisesti itsenäisesti urheilijoiden omien kellojen avulla. Harjoituksen jälkeen omaa toimintaa analysoidaan: missä onnistuttiin, mitä asioita otetaan käyttöön jatkossa?

Suunnistustaitoharjoittelun lähtökohta on tehdä oman tasoinen suoritus; suunnistetaan ja juostaan niin kovaa kuin osataan mahdollisimman puhtaalla suorituksella.

Taitoharjoitusten yhteyshenkilö: Kimmo Mieskoski, 045-676 6891

Linkki Satakunnan taitoharjoituksiin (löytyy myös sivupalkista)

Ensimmäinen taitoharjoitus suunnistetaan la 6.4. klo 11 Harjavallan Honkalassa teemalla rastityöskentely. Ilmoittautuminen ja harjoituksen teemasivut