Leimaus-leiri -kutsu

Hei!

On taas se aika vuodesta, kun suoritetaan ilmoittautuminen tulevan kesän Leimaus-leirille. Leimaus 2023 leiri järjestetään Tampereella 5.-8.6.2023. Satakunnan suunnistus lähtee jälleen leirille yhtenä porukkana. Mahdollisesti (?) leirille järjestetään myös yhteinen bussikuljetus (jos lähtijöitä on riittävästi ja aikataulut saadaan sopimaan). Leiri on tarkoitettu 8-18 -vuotiaille suunnistajille, mutta kokemus on osoittanut, että alle 11-vuotiaat leiriläiset tarvitsevat paikalle oman huoltajan. Siis ensi kesänä 11-sarjassa suunnistavat ja sitä vanhemmat voivat lähteä leirille ilman omaa huoltajaa, nuoremmat huoltajan kanssa. Leirin hinta on 170€ + majoitus (140-182€, hinta selviää myöhemmin).  Tarkempia tietoja leiristä löytyy https://www.leimausleiri.fi/ .

Ilmoittautumisjärjestelmä on jälleen kerran muuttunut. Jokainen leiriläinen ilmoittautuu itse SuomiSportin kautta ja lunastaa itselleen leiripassin.  Leirille ilmoittautuminen on auki 9.1.-12.2.2023
https://www.leimausleiri.fi/leimaus-leirin-2023-ilmoittautuminen/

Ilmoittauduttaessa on tärkeää, että kirjoittaa seuran nimeksi Satakunnan suunnistus

Tällöin saamme koko Satakunnan porukalle paremmin yhteisen majoituksen. Majoitus varataan vasta, kun ilmoittautumiset on ensin hoidettu. 

Samalla kun ilmoittaudut Leimausleirille, infoa asiasta myös oman seuran ohjaajaa. Tällöin tiedetään, montako Satakunnan suunnistuksen suunnistajaa on lähdössä matkaan.  

Aikaisempien vuosien tapaan leirillä on tarjolla laadukkaita suunnistusharjoituksia, monipuolista oheisohjelmaa ja aktiivista sosiaalista toimintaa muiden suunnistajien seurassa. Kaikki siis joukolla mukaan! 

Jos leiristä ilmenee mitä tahansa kysyttävää, niin ole rohkeasti yhteydessä!
terv. Satakunnan suunnistuksen ohjaajien puolesta

Päivi Kujansuu
kujansuut (a) gmail.com
0505812892