Pyöräsuunnistuskoulutusta

Tästä kuusta alkaa Satakunnassa pyöräsuunnistuksen supervuosi. Tämän kuun lopussa 27.8 on kaksi kilpailua Kokemäellä, joista keskimatka on Satakunnan avoin AM-kilpailu. Ensi vuonna puolestaan kaksi SM-viikonloppua. Ensin Kankaanpäässä 8-9.6.-24 ja sitten Harjavallassa 24-25.8.-24.

Jotta satakuntalaiset tulisivat mukaan sankoin joukoin, niin Satakunnan Suunnistus ry järjestää pyöräsuunnistuskoulutuksen la 26.8 juuri ennen AM-kilpailua. Koulutus alkaa klo 12 Pitkäjärven Vapaa-ajankeskuksella (Urheilutie 15, 32810 PEIPOHJA)

Koulutuksessa käydään ensin läpi pyöräsuunnistuksen teoriaa ja sen jälkeen harjoitus maastossa. Mukaan siis pyörä ja karttateline. Telineitä on tarjolla myös lainaksi. Koulutuksen kesto arviolta 3 tuntia.

Koulutus on ilmainen, mutta toivomuksena on, että osallistujat ilmoittautuisivat vähintään toiseen sunnuntain pyöräsuunnistuskisaan tai kuntosarjoihin. Ilmoittautuminen koulutuksen viimeistään 22.8 osoitteella pekka.niemensivu@baltictradelaw.fi tai WhatsApp/tekstiviesti 040 550 7161