Sprinttisuunnistuskilpailu Porissa 25.3.

Viimeinen ilmoittautusmispäivä IRMA-palvelun kautta kilpasarjoihin to 23.3, kuntosarjoihin voi ilmoittautua myös paikan päällä.

Satakuntalainen liikuntayritys Musta Mango Oy ja Porin ruotsalaisen koulun (Björneborgs svenska samskola) 6. luokka järjestää sprinttisuunnistuskilpailut lauantaina 25.3.2023. Aamupäivällä klo 10-12 on sprinttisuunnistuksen lähikilpailu Porin keskustassa ja iltapäivällä klo 15-17 sisäsuunnistuskilpailu Porin ruotsalaisella koululla. Aamupäivän sprinttisuunnistuskilpailu on rankikilpailu.

Tule suunnistamaan kerrostalojen sisäpihoille lukuisten aitojen joukkoon sekä kokeilemaan miltä tuntuu suunnistaa sisällä yksisuuntaisten käytävien, lukittujen ovien ja muutamien teemaluokkien joukossa. Yhdistä halutessasi kilpailut myös lähiseurojen harjoituspaketteihin, lisätietoa osoitteessa gaita.fi/mustamango.

Tervetuloa suunnistamaan vuoden ensimmäisiä sprinttikilpailuja,
Musta Mango Oy ja Björneborgs svenska samskola, åk6

Lisätietoja:
Kimmo Mieskoski
045-6766 891
kimmo.mieskoski@gmail.com