Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus

Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus Massilla to 17.5. klo 18-21!
Ilmoittautumiset SSL:n lomakkeella 3.5. mennessä.

Suomen Suunnistusliiton pitämä Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus Massilla to 17.5. on tarkoitettu suunnistuskoululaisten vanhemmille ja ohjaajille lasten ja nuorten suunnistusharjoittelun tukemiseen ja parempaan ohjaamiseen. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa ohjaajakokemusta tai velvoita ohjaustehtäviin.

Koulutus järjestetään Ulvilassa Massin majalla ja sen kesto on 3 tuntia. Puolet koulutuksesta on teoriapainotteista ja puolet käytännön toimintaa ulkona; varaa siis säänmukaiset ulkoliikuntavarusteet yllesi.

Kurssimateriaalin vuoksi koulutukseen tulee ilmoittautua 3.5. mennessä Suunnistusliiton lomaketta käyttäen. Koulutuksen tiedot ja linkki ilmoittautumiseen löytyy osoitteesta: http://www.suunnistusliitto.fi/events/348/17-5-tervetuloa-ohjaajaksi-koulutus-pori-ulvila/
Rastikarhulaisten ja uralaisten osalta Laskutusosoite-kohtaan riittää merkinnäksi seuran nimi.

Lisätiedot: Mira Kaskinen, mira1991(a)gmail.com, 044-5380920