Taitoharjoitus, paikantaminen

Tapahtuman päivämäärä: 17/04/2024, keskiviikko

Sijainti
Nihattulantie 485, Rauma (Rastilippu)

Aikataulu
Harjoitus alkaa keskiviikkona 17.4. klo 17.00 yhteisellä alkuverryttelyllä, jonka jälkeen 4,4 km suunnistusrata, joka kuljetaan pareittain. Parista toisella on merkitty karttaan parittomat rastit ja toisella parilliset rastit. Kun pari suunnistaa, toinen parista laittaa kartan taskuun. Halutessaan voi suunnistaa myös yksin. Treenin jälkeen palautuskeskustelu onnistuneista rastiväleistä. Kartta on muokattu versio, joten ilmoittautumiset ennakkoon tämän sivun kautta.

Hinnat
Aikuiset 7 € / nuoret 0 €

Ilmoittautuminen
Ma 15.4. mennessä

STH24 - 3

Teema
Paikantamista tarvitaan erityisesti silloin, kun virhe on syntymässä tai jo syntynyt. Ympäröivien kohteiden lukeminen ja kompassin hyödyntäminen auttavat paikantamisessa. Oma karttamuovi, emit ja kompassi mukaan!

Tavoite
Harjoitella paikantamista ja itsensä löytämistä kartalta eri tekniikoita hyödyntäen (kompassi, maastosta erottuvat kohteet, viiva- ja aluesymbolien hyödyntäminen).

Maasto
Yksi Rauman parhaista avokalliomaastoista, nopeakulkuinen iso kallioalue jossa suhteellisen pienet korkeuserot ja mahdollisuus hukata itsensä kartankin kanssa. Ei hakkuita, ei tiheiköitä.

Suunnistustaitoharjoittelun lähtökohta on tehdä oman tasoinen suoritus; suunnistetaan ja juostaan niin kovaa kuin osataan mahdollisimman puhtaalla suorituksella.

Taitoharjoituksen yhteyshenkilö
Kimmo Mieskoski, 045-676 6891

Ilmoittautuneet

EtunimiSukunimi
EtunimiSukunimi
ElielHakanen
LauriJoopi
JuhaJoopi
Kimmo Mieskoski
JenniOksa