Kalenteri
<< tammikuu 2018 >>
mtktpls
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
  • Ei tapahtumia
 
Tiedottaja
nurminevv (ät) gmail.com

WSC-etusivu

Porin WSC-tulokset

Porin WSC-tulokset:
Tulokset
Väliajat
Cup-tulokset
Reittianalyysi

Puuvilla Challenge 2018
Tulokset ja väliajat

Porin tapahtumapäivässä sprinttisuunnistettiin kunnolla ja samalla kokeiltiin uutta Navigant-tulospalvelujärjestelmää, joka toimii kännykän avulla. Nopeinta vauhtia iltapäivän sprintissä piti Joona Huila, toinen oli Petja Pöyhönen ja kolmas Kimmo Mieskoski. Aamupäivän ostoskeskussprintin nopein, Tomas Snellman, oli neljänneksi nopein.

Cuptuloksissa hieman kesti, kun kone oli hetken hukassa. Suhteellisesti nopeinta vauhtia piti Anne Pelto-Huikko, Marita Saari oli toiseksi nopein ja Tapio Mannila kolmanneksi nopein.

Myös ilmoittautuminen Kiukaisten osakilpailuun on avattu.

–Kimmo–


Eurajoen WSC-tulokset

Eurajoen WSC-tulokset:
Tulokset
Väliajat
Cup-tulokset
Reittianalyysi

Talven ja lumien tultua Satakuntaan oli sopiva hetki käynnistää myös sprinttisuunnistussarja. Eurajoella mukana oli 80 suunnistajaa, joista nopeinta vauhtia pitiviime kerran ratamestari Joona Huila. Petja Pöyhönen jäi Joonasta 30 sekuntia, Aleksi Leskinen oli kolmas.

Cup-tulokset voitti myös Joona Huila. Timi Niemensivu oli toinen ja jaetulla kolmannella sijalla olivat Mika Lammi ja Miki Niemensivu.

Seuraavaksi suunnistetaan 14.1. Porissa sprinttiä, tarkemmat tiedot sivuvalikosta. Huomatkaa, että suunnistus on klo 14-15 välisenä aikana. Aamupäivällä on myös toinen sprinttisuunnistustapahtuma Porissa, kun klo 11 alkaa Puuvilla Challenge -sisäsuunnistustapahtuma (linkki), johon on erillinen ilmoittautuminen. Lisäksi 18. maaliskuuta saatiin uusi WSC-tapahtuma Kokemäelle.

–Kimmo–


 Euran WSC-tulokset

Euran WSC-tulokset:
Tulokset
Väliajat
Cup-tulokset
Reittianalyysi

Talven ja lumien tultua Satakuntaan oli sopiva hetki käynnistää myös sprinttisuunnistussarja. Euran mukavan talvisessa sprinttisuunnistustapahtumassa oli mukana 60 suunnistajaa, joista nopeinta vauhtia piti Pyry Willman. Petja Pöyhönen jäi Pyrystä vain 13 sekuntia, Saku Asikainen oli kolmas.

Cup-tulokset voitti myös Pyry Willman. Samassa sarjassa suunnistava SM-sprintin hopeamitalisti Timi Niemensivu oli toinen ja Anne Pelto-Huikko kolmas.

Seuraavaksi suunnistetaan 31.12. Eurajoella sprinttiä, tarkemmat tiedot sivuvalikosta.

–Kimmo–


 Luvian tulokset

Luvian Q-cupin tulokset:
Tulokset
Väliajat

Alfaurosten radalle oli ilmestynyt yksi suuri hakkuu, mutta se ei näyttänyt kauheasti suunnistusta haittaavan. Samalla päivittyivät Nakkilan osakilpailun tulokset hieman muutamien suunnistajien osalta.

Seuraavaksi suunnistetaan 17.12. Eurassa sprinttiä, tarkemmat tiedot sivuvalikosta.

–Kimmo–


WSC alkaa 17.12. Eurassa

Tänä vuonna päästään jälleen sprinttisuunnistamaan!

Sprinttisarja alkaa vauhdikkaasti Eurassa: linkki ilmoittautumiseen

Tapahtumat kaudella 2017-2018

1) Eura 17.12.2017
2) Eurajoki 31.12.2017
3) Pori 14.1.2018
4) Kiukainen 28.1.2018
5) Ulvila 4.2.2018
6) Rauma 4.3.2018
7) Avoin 18.3.2018

Tapahtumia voi katsella sivuvalikon linkeistä. Osassa tapahtumissa kokeillaan myös Suunnistusliiton uutta Rastilippu-palvelua, tervetuloa!

–Kimmo–


Nakkilan tulokset

Nakkilan Q-cupin tulokset:
Tulokset
Väliajat

8. joulukuuta järjestetään Q-cup Luvialla (Vedon majalla).
Linkki ja ilmoittautuminen Luvialle 8.12.

–Kimmo–


Rauman tulokset ja uusi tapahtumapaikka

Rauman kovatasoisen Q-cupin tulokset:
Tulokset
Väliajat

Lisäksi olemme saaneet uuden järjestäjän, kun 8. joulukuuta järjestetään Q-cup Luvialla (Vedon majalla).
Linkki ja ilmoittautuminen Luvialle 8.12.
Linkki ja ilmoittautuminen Nakkilaan 1.12.

Tiedote:
WSC-sivuston toimintavarmuus on heitellyt, joten sivusto on muuttanut hiukan muotoaan (Satakunnan suunnistuksen -sivujen sisälle), pyrin säilyttämään kuitenkin tärkeimpien sivustojen (kuten tämä etusivu) URL-osoitteet ennallaan. Q-cupin osakilpailun tietoihin pääsee tällä hetkellä sivuvalikosta. Sivusto elää ensi viikon aikana vielä todennäköisesti lisää. Mikäli ilmenee puutteita sivustossa, niin pyydän että ilmoittaisitte asiasta minulle kimmo.mieskoski@gmail.com tai 045-676 6891

–Kimmo–


Euran tulokset ja väliajat

Tulokset
Väliajat

Tulokset tulivat poikkeuksellisen nopeasti WSC-sivuille, ja syykin on selvä. Alfaurosten sarjan voitin minä (Kimmo), niukalla 5 sekunnin erolla Pyry Willmaniin, kolmas oli Joona Huila.

Harmaasudet voitti Jouni Huila, Kalle Virtanen oli toinen ja Sami Keskimäki kolmas.

Sudenpentujen nopein oli Ismo Jokinen, seurakaveri Seppo Keskimäki toinen ja tulosten mukaan Irma Ahonkivi kolmas. Todellisuudessa Sudenpentujen radalla saatettiin tehdä myös yhteistyötä, sillä hajontaa radalla ei ollut ja kaverin kanssa sai mennä koko matkan halutessaan.

Ensi viikolla 10.11. ei ole Q-cupia, kun osa valmistautuu Laitilan Nenänvalkaisuun. Perjantaina 17.11. on Porin Yyterissä Q-cupin toinen osakilpailu, ilmoittautuminen on jo yökisaan avattu.

–Kimmo–


Vuoden 2017 Q-CUP alkaa

Tänä vuonna WSC-sivut toimivat jälleen.

Seurojen järjestämä Q-cup alkaa perjantaina 3. marraskuuta Eurassa.

Ilmoittautumiset etukäteen osakilpailun linkistä.

Q-cup tapahtumat tällä hetkellä:
3.11. Eura (linkki)
17.11. Pori (linkki)
24.11. Rauma (linkki)
1.12. Nakkila (linkki)
8.12. Luvia (linkki)

Tapahtumia tulee lisää, jos halukkaita järjestäjiä löytyy. Ilmoita vaikka minulle (Kimmo 045-676 6891), jos haluat järjestää Q-cup- tai WSC-osakilpailun.

Myös WSC tulee siis tänä vuonna talvikauden ohjelmistoon.