Kalenteri
<< tammikuu 2019 >>
mtktpls
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
 
Tiedottaja
nurminevv (ät) gmail.com

WSC-etusivu

Osakilpailu 2 – Pori (13.1.2019)

Cup-Tulokset     Tulokset ja väliajat     Reittianalyysi

Nopeinta vauhtia Porin radalla piti Juuso Hakala (18.08), toinen oli Petja Pöyhönen ja kolmas Aleksi Lohtander.
Cup-tulokset on myös laskettu ja tiukan taistelun voitti 4 sekunnin erolla Aleksi Lohtander. Toinen oli Otso Tomula ja kolmas Eerika Lohtander.
–Kimmo–

WSC18 – Ulvilan tulokset

Osakilpailu 1 – Ulvila (30.12.2018)

Cup-Tulokset     Tulokset     Väliajat     Reittianalyysi

Cup-tulosten laskenta venyy ensi viikkoon, mutta tänään nopeinta vauhtia radalla piti Markku Elo (17.46), toinen oli Henrik Väisänen ja kolmas Aleksi Lohtander.
Cup-tulokset on laskettu ja tiukan taistelun voitti 3 sekunnin erolla Miki Niemensivu. Seurakaveri Eerika Lohtander oli toinen ja Venla Lehtonen oli kolmas.
–Kimmo–

WSC18 – Ulvilan ennakko

Sunnuntaina 30.12. suunnistetaan ensimmäinen kauden WSC, kilpailukeskuksena on Ulvilan uimahalli (Pappilantie 2, Ulvila).
Matkan pituus on Ulvilassa 3,2 km, pääosin liikutaan puistoalueilla ja sitä ympäröivillä asutusalueilla.
Lisäksi kauempaa tulevia on huomioitu myös toisella treenillä Massilla. Metsärataa on 3 eri pituutta (4,5 km, 4 km ja 3,5 km) ja rasteilla on MOBO-kyltit. Metsäradan hinta on WSC-suunnistajille 0€. Kannattaa hyödyntää tilaisuus järjestämällä vaikka pieni 2 treenin leiripäivä Ulvilassa. Ilmoittautumiset metsätreeniin WSC-ilmoittautumislomakkeen kautta, jotta kartat riittävät.
–Kimmo–

Porin Qcup-tulokset

Porin Qcup-tulokset:
Tulokset

Porin Katinkurussa kuljettiin parhaimmillaan alla 6 min/km keskivauhtia. Alfaurosten sarjan voitti Dmitrii Nakonechnyi ja toinen oli Andrei Hramov. Elisa Pirilä voitti Harmaasusien radan ja Venla Lehtonen Sudenpentujen radan.

Seuraavaksi pidetään joulutauko ja jatketaan 30.12. Ulvilassa WSC-sprinttisuunnistustapahtumalla.

–Kimmo–


WSC alkaa tänäkin vuonna

Järjestäjiä on tällekin kaudelle löytynyt ja ainakin 7 tapahtumaa on tulossa. Muutamassa järjestäjä on vielä avoin ja uudeksi tapahtuman järjestäjäksikin saa ilmoittautua. Tapahtumia on pyritty saamaan ympäri Satakuntaa.

Selvitän myös mahdollisuutta järjestää samana päivänä toista (metsäisempää) harjoitusta, jolloin tapahtuma voisi toimia myös leiripäivänä. Asia tarkentuu lähipäivinä.

Tapahtumat kaudella 2018-2019

1) Ulvila 30.12.2018
2) Pori 13.1.2019
3) Huittinen 27.1.2019
4) Kokemäki 10.2.2019
5) Rauma 3.3.2019
6) Pomarkku 17.3.2019
7) Panelia 31.3.2019

–Kimmo–


Kokemäen Qcup-tulokset

Kokemäen Qcup-tulokset:
Tulokset
Väliajat

Kokemäellä päästiin suunnistamaan taas erityyppisessä maastossa, koko kartalta ei montaa käyrää löytynyt ja näkyvyys oli hyvää luokkaa.Alfaurosten sarjan voitti Andrei Hramov, kakkossijasta käytiin tiukka taistelu, jonka voitti Iivari Willman. Miki Niemensivu voitti Harmaasusien radan ja Venla Lehtonen Sudenpentujen radan.

Seuraava osakilpailu käydään 30. marraskuuta Porissa, tervetuloa!

–Kimmo–


Nakkilan Qcup-tulokset

(pahoittelut, päivitys ei ollut jostain syystä onnistunut, nyt pitäisi tulokset näkyä)

Nakkilan Qcup-tulokset:
Tulokset
Väliajat

Nakkilan osakilpailuun oli saatu aikaiseksi myös mustalaishajontaa (eli kaikki eivät käyneet samoilla rasteilla). Tämän seurauksena myös hylättyjä suorituksia tuli aikaisempaa enemmän. Koodit pitää tarkistaa ja niitä on hyvä harjoitella myös harjoituksissa, sillä kisoissa on vääriä rasteja aivan varmasti ja allekirjoittanutkin käy joka yökisassa jollain väärällä rastilla. Muistakaa jatkossakin tarkistaa koodit, sillä hajontaa luvassa myös ensi kerralla.

Alfaurosten sarjan voitti jälleen Pyry Willman ennen Iivari Willmania.Sanna Koivusalo voitti Harmaasusien radan ja Venla Lehtonen kukisti loppukirikamppailussa Aaro Kujansuun Sudenpentujen radalla.

Seuraava osakilpailu käydään 23. marraskuuta Kokemäellä, tervetuloa!

–Kimmo–


Rauman Qcup-tulokset

Rauman Qcup-tulokset:
Tulokset
Väliajat
RaLun kisa-artikkeli

Vähän teki mieli jättää tulokset kokonaan julkaisematta, mutta kun ne löytyvät joka tapauksessa Rasti-Lukon sivuilta, niin kai ne voi tännekin laittaa. Oman huonon suunnistuksen syyn löysin lopulta pitkän pohdinnan jälkeen kompassista. Onneksi en ollut ainoa hetkellisesti hukassa oleva.

Alfaurosten sarjan voitti Pyry Willman loppukiritaistelussa ennen Iivari Willmania. Kilpailua pitkään johtaneella Joona Huilalla sammui ennen viimeisiä rasteja lamppu ja lopputuloksena keskeytys. Juho Lehtimäki voitti Harmaasusien radan ja Venla Lehtonen kukisti loppukirikamppailussa Aaro Kujansuun Sudenpentujen radalla.

Seuraava osakilpailu käydään 16. marraskuuta Nakkilassa, tervetuloa!

–Kimmo–


Q-cup 2018 tulee jälleen

Tänä vuonna on jälleen tarkoitus ylläpitää suunnistustaitoa myös syksyllä ja talvella.

Syksyllä on perinteisesti pidetty alueen seurojen yhteistyönä Q-cup ja mukaan pääsee ilmoittautumalla mulle 045-676 6891. Sama juttu talvikaudella WSC-sprinttitapahtumien kanssa, järjestäjiä kaivataan myös sinne.

Q-cup 2018 -runko tällä hetkellä:
2.11. Rauma (linkki)
16.11. Nakkila (linkki)
23.11. Kokemäki (linkki)
30.11. Pori (linkki)

–Kimmo–


CUP-kokonaistulosten voittajat!

Edellisvuonna WSC-tapahtumat jäivät kesken kun Mieskoski uupui, mutta tänä vuonna virta riitti loppuun saakka. Myös Cupin kokonaistulokset jäivät sinä vuonna laskematta. Tänä vuonna on siis kaksi cuptulosten voittajaa 🙂

WSC16-cupin voittaja oli Antero Laakso Punkalaitumen Kunnosta, Joona Huila oli toinen ja Noora Koskinen ja Timo Parttimaa jaetulla kolmannella sijalla.

Tänä vuonna virtaa riitti cuptulosten laskijallakin loppuun saakka. Iso kiitos siitä kuuluu tämän vuoden tapahtumien järjestäjille! Radat olivat hyvät ja niitä oli nautinto juosta.

WSC17-cupin voittaja oli Anne Pelto-Huikko, toinen oli tänäkin vuonna Joona Huila ja kolmas oli Timi Niemensivu.

Onnea Annelle ja Anterolle Cupin voitosta!

Cupin kokonaispisteet 2018

Cupin kokonaispisteet 2016

–Kimmo–