Kalenteri
<< marraskuu 2018 >>
mtktpls
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
  • Ei tapahtumia
 
Tiedottaja
nurminevv (ät) gmail.com

WSC-etusivu

Rauman Qcup-tulokset

Rauman Qcup-tulokset:
Tulokset
Väliajat
RaLun kisa-artikkeli

Vähän teki mieli jättää tulokset kokonaan julkaisematta, mutta kun ne löytyvät joka tapauksessa Rasti-Lukon sivuilta, niin kai ne voi tännekin laittaa. Oman huonon suunnistuksen syyn löysin lopulta pitkän pohdinnan jälkeen kompassista. Onneksi en ollut ainoa hetkellisesti hukassa oleva.

Alfaurosten sarjan voitti Pyry Willman loppukiritaistelussa ennen Iivari Willmania. Kilpailua pitkään johtaneella Joona Huilalla sammui ennen viimeisiä rasteja lamppu ja lopputuloksena keskeytys. Juho Lehtimäki voitti Harmaasusien radan ja Venla Lehtonen kukisti loppukirikamppailussa Aaro Kujansuun Sudenpentujen radalla.

Seuraava osakilpailu käydään 16. marraskuuta Nakkilassa, tervetuloa!

–Kimmo–


Q-cup 2018 tulee jälleen

Tänä vuonna on jälleen tarkoitus ylläpitää suunnistustaitoa myös syksyllä ja talvella.

Syksyllä on perinteisesti pidetty alueen seurojen yhteistyönä Q-cup ja mukaan pääsee ilmoittautumalla mulle 045-676 6891. Sama juttu talvikaudella WSC-sprinttitapahtumien kanssa, järjestäjiä kaivataan myös sinne.

Q-cup 2018 -runko tällä hetkellä:
2.11. Rauma (linkki)
16.11. Nakkila (linkki)
23.11. Kokemäki (linkki)
30.11. Pori (linkki)

–Kimmo–


CUP-kokonaistulosten voittajat!

Edellisvuonna WSC-tapahtumat jäivät kesken kun Mieskoski uupui, mutta tänä vuonna virta riitti loppuun saakka. Myös Cupin kokonaistulokset jäivät sinä vuonna laskematta. Tänä vuonna on siis kaksi cuptulosten voittajaa 🙂

WSC16-cupin voittaja oli Antero Laakso Punkalaitumen Kunnosta, Joona Huila oli toinen ja Noora Koskinen ja Timo Parttimaa jaetulla kolmannella sijalla.

Tänä vuonna virtaa riitti cuptulosten laskijallakin loppuun saakka. Iso kiitos siitä kuuluu tämän vuoden tapahtumien järjestäjille! Radat olivat hyvät ja niitä oli nautinto juosta.

WSC17-cupin voittaja oli Anne Pelto-Huikko, toinen oli tänäkin vuonna Joona Huila ja kolmas oli Timi Niemensivu.

Onnea Annelle ja Anterolle Cupin voitosta!

Cupin kokonaispisteet 2018

Cupin kokonaispisteet 2016

–Kimmo–


 Kokemäen WSC-tulokset

Kokemäen WSC-tulokset:
Tulokset
Väliajat
Cup-tulokset
Reittianalyysi

Tämän talvikauden viimeinen WSC-tapahtuma suunnistettiin Kokemäellä ratamestari Ari Uotilan laatimilla radoilla. Lämmin, vaikka paikoitellen hieman tuulinen keli sai paikalle 31 suunnistajaa. Nopeinta vauhtia piti Joona Huila, toinen oli Petja Pöyhönen ja kolmas Ville-Veikko Nurminen.

Cuptulokset voitti Jasmiina Rantala, Joona Huila oli toinen ja Sanni Haikonen kolmas.

Mukavaa ja rastirikasta suunnistuskevättä toivottaa WSC-väki!

–Kimmo–


 Rauman WSC-tulokset

Rauman WSC-tulokset:
Tulokset
Väliajat
Cup-tulokset
Reittianalyysi

Alkuviikon pakkaset ehtivät lauhtua Rauman WSC-osakilpailuun ja Timi Niemensivun vaativalle sprinttiradalle lähti matkaan 46 suunnistajaa. Nopeinta vauhtia piti Akseli Ruohola, toinen oli Roope Koskinen ja kolmas Joona Huila. Radalla ei päässyt suunnistuksellisesti helpolla vaan kokoajan piti olla kartalla. Muutamassa kohdassa oli myös ratavalvoja katsomassa miten kiellettyjä alueita noudatetaan. Erityisesti 1-2-välillä olisi tullut useampi hylkäys kilpailussa piha-alueen ylityksestä. Muistakaa noudattaa kiellettyjä alueita myös näissä harjoituksissa, jotta virheet eivät toistuisi kilpailuissa. Radan pituus on oikeasti 2,5 km.

Cuptulokset ja reittianalyysi lisätty 6.3. Tuloksissa ja väliajoissa on vielä jotain korjattavaa, muun muassa ilman aikaa suunnistaiden nimiä ei vielä tuloksissa näy. Selvittelen ongelmaa.

Myös ilmoittautuminen Kokemäen osakilpailuun on avattu.

–Kimmo–


 Lisää infoa Rauman spektaakkelista

WSC2017 kuudes osakilpailu käydään Raumalla Pyynpäässä sunnuntaina 4. maaliskuuta. Kilpailukeskuksena toimii Pyynpään koulu, mutta paikoitus on 300 metrin päässä K-Raudan pihassa. Samaan aikaan (klo 11-14) koululla järjestetään talvirieha, joka ei haittaa suunnistusta (ja johon voi myös osallistua). Koulun vessat ja pukuhuoneet ovat myös suunnistajien käytössä.

Lisäksi paikalla on koulun vanhempainyhdistyksen buffetti, josta voi ostaa pikkupurtavaa.

Ilmoittautuminen on edelleen auki, linkki

–Kimmo–


 Karttapaloja Raumalta

WSC2017 kuudes osakilpailu käydään Raumalla Pyynpäässä sunnuntaina 4. maaliskuuta. Kilpailukeskuksena toimii Pyynpään koulu.Tarjolla on uutta karttaa ja mukavasti suunnistuksellisia haasteita. Maasto on suurimmaksi osaksi urbaania kerrostaloaluetta ja koulujen ympäristöä. Myös hiukan metsää löytyy, mutta reitinvalinnoilla voi kiertää suurimman osan siitä. Maastoon pääsee 11.00-12.00 välisenä aikana. Karttapaloja löytyy täältä.

Ilmoittautuminen on avattu, linkki

–Kimmo–


Ulvilan WSC-tulokset

Ulvilan WSC-tulokset:
Tulokset
Väliajat
Cup-tulokset
Reittianalyysi

Ulvilan tulokset, väliajat ja reittianalyysi ovat jo hyvän aikaa olleet nähtävillä osakilpailun sivuilla, mutta nyt vihdoin ovat myös cuptulokset valmistuneet. Pahimman flunnsakauden aikaan kisailtu Ulvilan osakilpailu sai joukottain sitkeitä suunnistajia Ulvilan keskustaan Jari Holmbergin laatimille radoille. Ainakin reittianalyysin perusteella rata näytti tarjoavan useita haastavia välejä. Nopeinta vauhtia piti Ulvilassa Akseli Ruohola, Kari-Pekka Seppänen oli toinen ja Tuija Kuusela kolmas.

Cuptulokset voitti Tuija Kuusela, toinen oli Suvi Ylikylä ja kolmas tuloskauden avannut Antero Laakso.

Seuraava osakilpailu käydään 4. maaliskuuta Raumalla, tervetuloa!

–Kimmo–


 Kiukaisten WSC-tulokset

Kiukaisten WSC-tulokset:
Tulokset
Väliajat
Cup-tulokset
Reittianalyysi

Kiukaisiin saatiin vaalipäiväksi kunnon lumihanget, kun edeltävänä satoi oikein kunnolla lunta. Nopeinta vauhtia lumisessa Kiukaisten osakilpailussa piti Petja Pöyhönen, toinen oli Suvi Ylikylä ja kolmas Timi Niemensivu. Rata oli hieman ylipitkä, mutta hienosti radan kiersivät pienimmätkin osallistujat. Nuorin radan kiertänyt oli 1-vuotiaiden sarjassa suunnistava Veini Mieskoski, jolle suunnistus oli elämän ensimmäinen.

Cuptulokset voitti Suvi Ylikylä, toinen oli Marita Saari ja kolmas Timo Nurmela.

Myös ilmoittautuminen Ulvilan osakilpailuun Ulvilan lukiolla on avattu.

–Kimmo–


 Porin WSC-tulokset

Porin WSC-tulokset:
Tulokset
Väliajat
Cup-tulokset
Reittianalyysi

Puuvilla Challenge 2018
Tulokset ja väliajat

Porin tapahtumapäivässä sprinttisuunnistettiin kunnolla ja samalla kokeiltiin uutta Navigant-tulospalvelujärjestelmää, joka toimii kännykän avulla. Nopeinta vauhtia iltapäivän sprintissä piti Joona Huila, toinen oli Petja Pöyhönen ja kolmas Kimmo Mieskoski. Aamupäivän ostoskeskussprintin nopein, Tomas Snellman, oli neljänneksi nopein.

Cuptuloksissa hieman kesti, kun kone oli hetken hukassa. Suhteellisesti nopeinta vauhtia piti Anne Pelto-Huikko, Marita Saari oli toiseksi nopein ja Tapio Mannila kolmanneksi nopein.

Myös ilmoittautuminen Kiukaisten osakilpailuun on avattu.

–Kimmo–


Eurajoen WSC-tulokset

Eurajoen WSC-tulokset:
Tulokset
Väliajat
Cup-tulokset
Reittianalyysi

Talven ja lumien tultua Satakuntaan oli sopiva hetki käynnistää myös sprinttisuunnistussarja. Eurajoella mukana oli 80 suunnistajaa, joista nopeinta vauhtia pitiviime kerran ratamestari Joona Huila. Petja Pöyhönen jäi Joonasta 30 sekuntia, Aleksi Leskinen oli kolmas.

Cup-tulokset voitti myös Joona Huila. Timi Niemensivu oli toinen ja jaetulla kolmannella sijalla olivat Mika Lammi ja Miki Niemensivu.

Seuraavaksi suunnistetaan 14.1. Porissa sprinttiä, tarkemmat tiedot sivuvalikosta. Huomatkaa, että suunnistus on klo 14-15 välisenä aikana. Aamupäivällä on myös toinen sprinttisuunnistustapahtuma Porissa, kun klo 11 alkaa Puuvilla Challenge -sisäsuunnistustapahtuma (linkki), johon on erillinen ilmoittautuminen. Lisäksi 18. maaliskuuta saatiin uusi WSC-tapahtuma Kokemäelle.

–Kimmo–


 Euran WSC-tulokset

Euran WSC-tulokset:
Tulokset
Väliajat
Cup-tulokset
Reittianalyysi

Talven ja lumien tultua Satakuntaan oli sopiva hetki käynnistää myös sprinttisuunnistussarja. Euran mukavan talvisessa sprinttisuunnistustapahtumassa oli mukana 60 suunnistajaa, joista nopeinta vauhtia piti Pyry Willman. Petja Pöyhönen jäi Pyrystä vain 13 sekuntia, Saku Asikainen oli kolmas.

Cup-tulokset voitti myös Pyry Willman. Samassa sarjassa suunnistava SM-sprintin hopeamitalisti Timi Niemensivu oli toinen ja Anne Pelto-Huikko kolmas.

Seuraavaksi suunnistetaan 31.12. Eurajoella sprinttiä, tarkemmat tiedot sivuvalikosta.

–Kimmo–


 Luvian tulokset

Luvian Q-cupin tulokset:
Tulokset
Väliajat

Alfaurosten radalle oli ilmestynyt yksi suuri hakkuu, mutta se ei näyttänyt kauheasti suunnistusta haittaavan. Samalla päivittyivät Nakkilan osakilpailun tulokset hieman muutamien suunnistajien osalta.

Seuraavaksi suunnistetaan 17.12. Eurassa sprinttiä, tarkemmat tiedot sivuvalikosta.

–Kimmo–


WSC alkaa 17.12. Eurassa

Tänä vuonna päästään jälleen sprinttisuunnistamaan!

Sprinttisarja alkaa vauhdikkaasti Eurassa: linkki ilmoittautumiseen

Tapahtumat kaudella 2017-2018

1) Eura 17.12.2017
2) Eurajoki 31.12.2017
3) Pori 14.1.2018
4) Kiukainen 28.1.2018
5) Ulvila 4.2.2018
6) Rauma 4.3.2018
7) Avoin 18.3.2018

Tapahtumia voi katsella sivuvalikon linkeistä. Osassa tapahtumissa kokeillaan myös Suunnistusliiton uutta Rastilippu-palvelua, tervetuloa!

–Kimmo–


Nakkilan tulokset

Nakkilan Q-cupin tulokset:
Tulokset
Väliajat

8. joulukuuta järjestetään Q-cup Luvialla (Vedon majalla).
Linkki ja ilmoittautuminen Luvialle 8.12.

–Kimmo–


Rauman tulokset ja uusi tapahtumapaikka

Rauman kovatasoisen Q-cupin tulokset:
Tulokset
Väliajat

Lisäksi olemme saaneet uuden järjestäjän, kun 8. joulukuuta järjestetään Q-cup Luvialla (Vedon majalla).
Linkki ja ilmoittautuminen Luvialle 8.12.
Linkki ja ilmoittautuminen Nakkilaan 1.12.

Tiedote:
WSC-sivuston toimintavarmuus on heitellyt, joten sivusto on muuttanut hiukan muotoaan (Satakunnan suunnistuksen -sivujen sisälle), pyrin säilyttämään kuitenkin tärkeimpien sivustojen (kuten tämä etusivu) URL-osoitteet ennallaan. Q-cupin osakilpailun tietoihin pääsee tällä hetkellä sivuvalikosta. Sivusto elää ensi viikon aikana vielä todennäköisesti lisää. Mikäli ilmenee puutteita sivustossa, niin pyydän että ilmoittaisitte asiasta minulle kimmo.mieskoski@gmail.com tai 045-676 6891

–Kimmo–


Euran tulokset ja väliajat

Tulokset
Väliajat

Tulokset tulivat poikkeuksellisen nopeasti WSC-sivuille, ja syykin on selvä. Alfaurosten sarjan voitin minä (Kimmo), niukalla 5 sekunnin erolla Pyry Willmaniin, kolmas oli Joona Huila.

Harmaasudet voitti Jouni Huila, Kalle Virtanen oli toinen ja Sami Keskimäki kolmas.

Sudenpentujen nopein oli Ismo Jokinen, seurakaveri Seppo Keskimäki toinen ja tulosten mukaan Irma Ahonkivi kolmas. Todellisuudessa Sudenpentujen radalla saatettiin tehdä myös yhteistyötä, sillä hajontaa radalla ei ollut ja kaverin kanssa sai mennä koko matkan halutessaan.

Ensi viikolla 10.11. ei ole Q-cupia, kun osa valmistautuu Laitilan Nenänvalkaisuun. Perjantaina 17.11. on Porin Yyterissä Q-cupin toinen osakilpailu, ilmoittautuminen on jo yökisaan avattu.

–Kimmo–


Vuoden 2017 Q-CUP alkaa

Tänä vuonna WSC-sivut toimivat jälleen.

Seurojen järjestämä Q-cup alkaa perjantaina 3. marraskuuta Eurassa.

Ilmoittautumiset etukäteen osakilpailun linkistä.

Q-cup tapahtumat tällä hetkellä:
3.11. Eura (linkki)
17.11. Pori (linkki)
24.11. Rauma (linkki)
1.12. Nakkila (linkki)
8.12. Luvia (linkki)

Tapahtumia tulee lisää, jos halukkaita järjestäjiä löytyy. Ilmoita vaikka minulle (Kimmo 045-676 6891), jos haluat järjestää Q-cup- tai WSC-osakilpailun.

Myös WSC tulee siis tänä vuonna talvikauden ohjelmistoon.